Ιωάννης Τζαμπάζης: Καθήκον μου και δέσμευσή μου να ακούω την κοινωνία ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ

Ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ της ΝΔ Ροδόπης, Ιωάννης Τζαμπάζης, άνοιξε τα χαρτιά του στην ΕΡΤ Κομοτηνής και μίλησε για τις εσωκομματικές διαδικασίες που έχει μπει το κόμμα για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων του στα κομματικά όργανα του νομού.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 24 Οκτώβρη, με την δυνατότητα της δια ζώσης ψηφοφορία, ωστόσο, θα υπάρχει η δυνατότητα και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, λόγω των συνθηκών της πανδημίας που ζούμε. Έως τις 17 Οκτώβρη τα μέλη έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους συνδρομές, προκειμένου να μπορούν να ψηφίσουν.
«Μέλημά μου είναι να ακούω τον κόσμο, τα προβλήματά του, την ανησυχία για το μέλλον των παιδιών του, την δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει για τις επιχειρήσεις, στον πρωτογενή τομέα, και αλλού. Γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και δεν θα την ωραιοποιήσω με λόγια, που συνήθως χρησιμοποιούν οι κομματικοί. Κουράστηκε ο κόσμος από αυτά, θέλει άλλη αντιμετώπιση. Απλά λέω πως θα μεταφέρω στο κόμμα μου που αυτή τη στιγμή είναι στην κυβέρνηση, όλες τις λύσεις για να βελτιωθεί η καθημερινότητα της περιοχής μας, για όλους τους κατοίκους. Χρειάζονται αναπτυξιακά κίνητρα, χρειάζονται επενδύσεις στην περιοχή, χρειάζονται θέσεις εργασίας, να μείνουν οι νέοι στον τόπο μας και να διαπρέψουν από τους τομείς που έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν. Θα είμαι εδώ για αυτούς και για την πίεση που πρέπει να ασκηθεί και στους Βουλευτές για να προβάλλουν και να διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα. Επίσης θα είμαι εδώ κρατώντας το κόμμα ανοικτό για λαμπρά μυαλά και ιδέες, πουθα ωφελήσουν τον τόπο μας», τόνισε ο κ.Τζαμπάζης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος