Η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει την τεράστια καθυστέρηση που παρατηρείται ως προς την έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων εισηγήσεις των μεγάλων θεμάτων και στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “δεν εστάλη η εισήγηση για δυο από τα σοβαρότερα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και συγκεκριμένα την Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και για το θέμα της έβδομης τροποποίησης του Ετησίου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας για το έτος 2022».
«Ειδικά για το Τεχνικό Πρόγραμμα θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο ειδικής συνεδρίασης. Η μοναδική δυνατότητα που δίνεται για το Τεχνικό Πρόγραμμα, από το θεσμικό πλαίσιο, στην αντιπολίτευση, είναι να εκφέρει άποψη επί της εισήγησης. Ούτε να καταψηφίσει, ούτε να ζητήσει τροποποιήσεις», τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία απαίτησε από τον πρόεδρο την αναβολή της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο έγινε δεκτό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος