Γ. Τζαμπάζης: Υπάρχει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός της ΔΕΕΠ Ροδόπης. Σε εγρήγορση και το προεδρείο της με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής. Πρόγραμμα, εκλογικοί αντιπρόσωποι και «πυρήνες» σε κάθε οικισμό, ώστε να αφουγκράζονται και να μεταφέρουν στον πρόεδρο και τους συνεργάτες του τα προβλήματα, δηλώνουν έτοιμοι.

«Έχουμε την οργάνωση που έχει κάθε κόμμα όχι τίποτα το ιδιαίτερο», δηλώνει ο πρόεδρος της Γιάννης Τζαμπάζης που επιμένει να κρατά “χαμηλούς” τόνους στέλνοντας μήνυμα στα μέλη του ΔΣ ότι θα πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και να δείχνουν ενδιαφέρον για τα προβλήματά του.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές Εκλογές», είπε ο κος Τζαμπάζης. Παράλληλα, σημείωσε ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και από χριστιανούς υποψηφίους για τη θέση που θεωρούμε ότι θα διεκδικήσουν κόντρα στον εν ενεργεία Βουλευτή του κόμματος στην ΠΕ Ροδόπης. «Ήδη 10-12- 14 ονόματα έχουν δείξει ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «Έχουν πάει τα βιογραφικά τους στο κόμμα και μέσα από τις διαδικασίες τις κομματικές θεωρούμε ότι θέλουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα είναι το πιο σοβαρό, το πιο αξιοκρατικό και οι καλύτεροι για την περιοχή ας πάνε μπροστά να τους στηρίξουμε όλοι μαζί».

Μιλώντας για τις επιλογές υποψηφιοτήτων στην Περιφέρεια και στους Δήμους τόνισε ότι στο χώρο της Περιφέρειας είναι «ξεκάθαρα υποψήφιος ο Χρήστος Μέτιος και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από Περιφερειακούς Συμβούλους να τον πλαισιώσουν και να τον στηρίξουν, ώστε να κερδηθεί και η Περιφέρεια και να συνεχίσει το έργο του». Μάλιστα στάθηκε λίγο παραπάνω προσθέτοντας: «Εδώ είμαστε ξεκάθαροι, δεν συζητάμε ούτε για συνεργασίες, ούτε για τίποτα, είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης, άνθρωπος που στηρίζει την περιοχή, έχει δείξει έργο, στην πανδημία έχει δώσει μη επιστρεπτέες προκαταβολές σε χιλιάδες επιχειρηματίες, έχει δώσει πολλά δείγματα γραφής, οπότε τον στηρίζουμε καθαρά σαν ΔΕΕΠ Ροδόπης, όλες οι ΔΕΕΠ τον στηρίζουν». Για να καταλήξει λέγοντας πως στο χώρο της Τ.Α. « όποιος πάρει το χρίσμα, θα στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις που έχει η ΔΕΕΠ.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος