Γ. Πεταλωτής: Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στις κάλπες έδειξε ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ-ΚινΑλ υπάρχει

Ικανοποιημένος από την πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚινΑλ, εμφανίστηκε με δήλωση του στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής.

«Η αθρόα συμμετοχή που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας δείχνει ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ, του ΚινΑΛ υπάρχει, ότι η τάση για τη Σοσιαλδημοκρατία είναι παρούσα και στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.

Παράλληλα, ανέφερε πως “ανάμεσα σε έξι αξιόλογους υποψηφίους το Κίνημα αναζήτησαν τον πρόεδρο του που θα μπορεί να έχει μια σημαντική συμβολή στο μεγάλωμα της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και στην ενδυνάμωση της χώρα μας”.

Για μια ακόμη φορά εξέφρασε τη στήριξη του στον Γιώργο Παπανδρέου σημειώνοντας πως αυτόν τον ηγετικό ρόλο μπορεί επάξια να τον αναλάβει με στόχο το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστικός πόλος.
«Οι ψευδαισθήσεις πια δεν υπάρχουν, έχουν όλοι αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, ούτε τα στερεότυπα, τα fake news, η λοιδορία που έχει υποστεί η χώρα μας. Ήμασταν ο μόνος χώρος που τράβηξε μόνος του το κουπί για να μείνει η χώρα μας στην ΕΕ κι αυτό άρχισε να γίνεται κατανοητό και στην κοινωνία», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα είναι δουλειά του νέου προέδρου, αλλά και του συνόλου της παράταξης, την επόμενη μέρα της εκλογής του « να δώσει/ουν», όπως είπε, «μια σοβαρή κυβερνητική λύση έτσι ακριβώς όπως κάνει η σοσιαλδημοκρατική παράταξη όλα αυτά τα χρόνια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος