Γ. Πατλάκας: Νέος προγραμματισμός και ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσωπικό

«Ανάσες» πολύτιμες παίρνει το υγειονομικό προσωπικό του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής. Με την Κλινική Covid να κλείνει και την λειτουργία των υπολοίπων να επανέρχεται στην προ Covid εποχή.

«Με τον αριθμό των κρουσμάτων μειωμένο πραγματικά επιστρέφουμε και εμείς σε μια κανονικότητα» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής, ο κος Γιώργος Πατλάκας. Σημειώνοντας πως θα χρειαστεί χρόνος για την επιστροφή αυτής της κανονικότητας και στα χειρουργεία, αλλά και στα εξωτερικά ιατρεία. Με τον χρόνο αναμονής να μειώνεται όσο θα περνά ο καιρός.

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (27-5-2022) σημείωσε πως ενώ μέχρι πρότινος στα τρία PCR test για την ανίχνευση του κορονοϊού τα δύο ήταν θετικά, τώρα είναι μόλις ένα με δύο την ημέρα. Όπως είπε από τη δοκιμασία αυτή βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν, όπως: η αναγκαιότητα εκπόνησης ενός προγραμματισμού δεκαετίας, που κρίνεται πάντοτε απαραίτητος, η αναδιάρθρωση των κλινικών και η επιπλέον ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσωπικό.

Τέλος, κατέθεσε και την αισιόδοξη ματιά του για την ανέγερση και λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής λέγοντας πως οι ρυθμοί υλοποίησης κρίνονται ικανοποιητικοί με τα χρονοδιαγράμματα να τηρούνται επίσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος