Γ. Μελισσάρης: Στο πλευρό των ευάλωτων πολιτών η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

Στην επισήμανση ότι η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας γίνεται αποδέκτης περιπτώσεων απειλής διακοπής ηλεκτροδότησης σε οικιακούς καταναλωτές στην περιοχή της Θράκης προέβη ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης Γιώργος Μελισσάρης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (7-5-2021).

Ο κος Μελισσάρης έκανε λόγο για ευάλωτους καταναλωτές οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις καλύπτουν τα έξοδα τους από μικρές (και αναπηρικές) συντάξεις ή περιπτώσεις γονέων που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και θα πρέπει συν τις άλλοις να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους την ανεμπόδιστη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή στην παρακολούθηση των διαδικτυακών τους μαθημάτων.

Ο έμπειρος νομικός σύμβουλος προέτρεψε τους καταναλωτές στην περιοχή της Θράκης να ρυθμίζουν τις οφειλές τους δίνοντας έναντι ένα μικρό πόσο, «ακόμη και 20 ευρώ» όπως χαρακτηριστικά είπε. Θέτοντας παράλληλα στη διάθεσή τους και την ίδια την παρέμβαση-καθοδήγηση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

«Καλούμε για ακόμα μία φορά, όλες τις εταιρείες παροχής ενέργειας να επιδείξουν έμπρακτα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά το παρόν χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι συνέπειες της πανδημίας έχουν πλήξει δραματικά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας τον άμεσο κίνδυνο διαβίωσης που ελλοχεύει σε πολλές περιπτώσεις ευάλωτων καταναλωτών.

Info
Με την ΕΕΚΕ μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Τel: 210-8817730
Web: www.eeke.gr
e-mail:info@eeke.gr
fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος