Γ. Γκαράνης: Δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειά

Είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Β’ Κυριακή των εκλογών είχε λάβει και τυπικά τέλος για τον Γιάννη Γκαράνη και την «Κοινωνία Πολιτών». Ώρες πριν, στις 20:47, είχε προσέλθει καταχειροκροτούμενος στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξής του. Εκεί τον περίμενε η σύζυγός του, δικηγόρος  Νόπη Μαρουφίδου, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, εθελοντές, συνεργάτες, συγγενείς, φίλοι και δημότες. Το άνοιγμα της κάλπης και η καταμέτρηση των ψήφων τον αναδείκνυε μεγάλο νικητή.

Γ. Γκαράνης: Δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειάΣτα 124 Εκλογικά Τμήματα ήταν εγγεγραμμένοι 55.570 εκλογείς. Στις εκλογές συμμετείχαν λιγότεροι από τους μισούς, οι 23.723. Μετά την καταμέτρηση του συνόλου των ψηφοδελτίων βρέθηκαν 22.461 έγκυρα, 561 άκυρα και 701 λευκά. Ο Γκαράνης Ιωάννης και η Κοινωνία Πολιτών έλαβε 57,57% και 12.931 ψήφους. 3.401 ψήφους περισσότερες από τον Αντώνη Γραβάνη και τον συνδυασμό του, «Σύμπραξη Προοπτικής» που έλαβε 42,43% και 9.530 ψήφους.

Γ. Γκαράνης: Δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειάΚρατώντας ένα σημείωμα στα χέρια και εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Γκαράνης απευθυνόμενος στους δημότες ανέφερε: «Να ευχαριστήσουμε το λαό της Κομοτηνής για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Σίγουρα αυτός θα είναι ο οδηγός για την επόμενη μέρα». Αλλά και στους συνεργάτες τους: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους υποψήφιους συμβούλους , τους εθελοντές και τους συνεργάτες που όλο αυτόν τον καιρό είναι μαζί μας.» Χωρίς να λείπουν οι δεσμεύσεις « Από 1η Σεπτεμβρίου η «Κοινωνία Πολιτών» κι εγώ ως δήμαρχος δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειά, για έργο , για πράξεις που θα οδηγήσουν τον δήμο Κομοτηνής στην επόμενη μέρα.»
Φώτο: Στιγμιότυπα από την άφιξη του κου Γκαράνη στο εκλογικό του Κέντρο ρεπορτάζ κείμενο φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος