Φορά τα γιορτινά της η Κομοτηνή

Να «ζεστάνει» την παγωμένη αγορά προσπαθεί ο Δήμος Κομοτηνής «φτιάχνοντας» ταυτοχρόνως και τη διάθεση των δημοτών του στολίζοντας κεντρικές οδούς κι εμπορικούς δρόμους ένα μήνα πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος κάνει ήδη αισθητή την “παρουσία” του, τόσο στην είσοδο της πόλης, όσο και στην κεντρική πλατεία.

Συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο για να προλάβουν την ολοκλήρωση των εργασιών πριν την προβλεπόμενη επιδείνωση του καιρού και η διαφορά το πρωί της Δευτέρας ήταν ορατή. Λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικα δένδρα, μπάλες, αστεράκια τοποθετημένα στα κλαδιά των δένδρων και χιλιάδες πολύχρωμα φωτάκια στους στύλους.

Διαφορετική η φετινή πινελιά στο μικρό άλσος πάρκο της Περιφέρειας, αλλά και στην πλατεία ειρήνης με επιπλέον εμπλουτισμό στολιδιών σε σχέση με πέρσι. Εκεί και τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια συνεπή στο ραντεβού τούς που δίνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή με τους μικρούς φίλους ντόπιους αλλά και επισκέπτες.

Οι εργασίες διακόσμησης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, με το άλσος πάρκο της Αγίας Παρασκευής να περιμένει και φέτος το «άγγιγμα» των Χριστουγέννων, που το καθιστά προορισμό των μικρών και των μεγάλων παιδιών. Ομοίως και οι κεντρικοί δρόμοι: προς σταθμό, προς νέα Μοσυνύπολη προς Αγία Βαρβάρα, προς τέρμα Σισμάνογλου, όπου λόγω του περιορισμού της ενεργειακής σπατάλης η συσκότιση που επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες είναι αποκαρδιωτική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος