Ερώτηση Ιλ. Αχμέτ στον υπουργό Υγείας για τους εμβολιασμούς στην Ροδόπη

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, τον κ. Β. Κικίλια κατέθεσε ο βουλευτής Ροδόπης, ο κος Ιλχάν Αχμέτ με θέμα:” Απουσία εμβολιαστικών κέντρων στον Δήμο Αρριανών της Π.Ε. Ροδόπης”. “Το Εθνικό Σχέδιο για την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού για την COVID-19, προέβλεπε αρχικά ανάμεσα στα πρώτα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και τα περιφερειακά ιατρεία Φιλλύρας και Κέχρου του Δήμου Αρριανών της Π.Ε. Ροδόπης” αναφέρει ο βουλευτής Ροδόπης.

Ερώτηση Ιλ. Αχμέτ στον υπουργό Υγείας για τους εμβολιασμούς στην ΡοδόπηΌπως τονίζει, “… μέχρι και σήμερα και ενώ τα εμβολιαστικά κέντρα πανελλαδικά έχουν αυξηθεί σε έως και 1.500, στον Δήμο Αρριανών δεν έχει δημιουργηθεί ούτε ένα! Παραμένει έτσι ο μεγάλος αυτός Δήμος της Π.Ε. Ροδόπης χωρίς εμβολιαστικό κέντρο και είναι ο μοναδικός που δεν διαθέτει μια ανάλογη δομή!”

Αναφορά κάνει ο κος Ιλχάν Αχμέτ και στο σύνολο της Π.Ε. Ροδόπης σημειώνοντας ότι: “Η εμβολιαστική κάλυψη παραμένει κάτω από τον πανελλαδικό μέσο όρο στις επτά εμβολιαστικές γραμμές που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία σε αυτήν”.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του κου Ιλχάν Αχμέτ αναφέρεται ότι “αναπάντητη παραμένει η προηγούμενη αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας με αφορμή επιστολή του δημάρχου Αρριανών από τις 10 -12-2020 που ζητούσε εκτός από Φιλλύρα και Κέχρο να προβλεφθούν και άλλα εμβολιαστικά κέντρα στον δήμο Αριαννών. Αλλά τελικά δεν έγιναν ούτε εκείνα που ανακοινώθηκαν!” Διαβάστε εδώ:ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος