Ένα σχολείο τραγουδάει στην ΕΡΤ Κομοτηνής

Array

Πρωινή επίσκεψη στην ΕΡΤ Κομοτηνής πραγματοποίησε το Μειονοτικό Σχολείο “Μάστανλι”. Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Χασεκί Μεχμέτ και την δασκάλα τους Μαρία Δήμου παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους, μια μικρή γεύση για την τελευταία εκδήλωση της σχολικής τους χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις δέκα το πρωί στο Μουσικό Σχολείο της πόλης.

140 μουσουλμάνοι μαθητές και μαθήτριες, 15 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων είχαν μια δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά δηλώνοντας το δικό τους παρόν στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κομοτηνής, ξεχωρίζοντας με την παρουσία τους, την ζωντάνια και τη δημιουργία τους. «Το μειονοτικό σχολείο έχει πολλά να δώσει στην πόλη αρκεί να υπάρχουν ανοικτά μυαλά. Όπως έχει και πολλά να πάρει συμμετέχοντας » δήλωσε η κα Δήμου.

Στην ισχυρή ομάδα του Μάστανλη και ο «ραδιοφωνικός παραγωγός»-μικρός μαθητής του σχολείου – Εϊμέν που κάθε Σάββατο κάνει τη δική του εκπομπή σε ραδιόφωνο της πόλης διαβάζοντας παιδικά παραμύθια και ταξιδεύοντας το κοινό του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τραγούδησαν, μίλησαν στα μικρόφωνα, ξεναγήθηκαν στο χώρο άγγιξαν με την ευγένεια και την τρυφερότητα τους τους εργαζόμενους του Ρ/Σ Κομοτηνής και τους ακροατές. Γέμισαν με χαμόγελα και λαμπερά βλέμματα της μέρα όλων…
Φώτο:Οι μαθητές και οι δάσκαλοι στο Studio Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος