ΕΛΜΕ Ροδόπης: Καθυστέρηση σε έκδοση οριστικών πινάκων

Στο θέμα της καθυστέρησης ανακοίνωσης οριστικών πινάκων αναφέρεται με σημερινή ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ροδόπης. Όπως τονίζουν, “οι οριστικοί πίνακες των προκηρύξεων 1ΓΤ και 2ΓΔ/2020 είναι ακόμη σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα 193 εκπαιδευτικοί ΤΕ16 Μουσικής(89 εκπαιδευτικοί) για Μουσικά Σχολεία και 104 εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων για τα ΕΠΑΛ που αναμένουν μόνιμο διορισμό, παραμένουν σε καθεστώς ομηρίας αυτή τη φορά από το ΑΣΕΠ!”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, “έχουν περάσει δύο (2) μήνες από την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων που αφορούν σε περίπου 120.000 υποψήφιους εκπαιδευτικούς και το ΑΣΕΠ κωλυσιεργεί για την έκδοση των περίπου 8.000 με 9.000 συνολικά οριστικών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων 1ΓΤ & 2ΓΔ/2020!
Οι απαντήσεις του υπουργείου Παιδείας προς τους “εν αναμμένα κάρβουνα” εκπαιδευτικούς είναι ότι περιμένουν το ΑΣΕΠ να εκδώσει τους πίνακες”.

Και η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ καταλήγει: “Προς τί αυτή η μεγάλη καθυστέρηση που πλέον έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό των 193 υπό διορισμό εκπαιδευτικών και των υπολοίπων συναδέλφων που περιμένουν να τοποθετηθούν ως αναπληρωτές και το δικαίωμα στη μάθηση των μαθητών;”.

Δείτε εδώ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος