Δωρεάν ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, να παρέχει δωρεάν ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου και Γυμνασίου, για τις Σάπες και την Ξυλαγανή.

Στόχος είναι η παροχή ίσων ευκαιριών των παιδιών στη μάθηση, μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Για αυτό τον λόγο, όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ δεν υπάρχουν ειδικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

Σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα εθελοντών εκπαιδευτικών στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία για όλα τα φιλολογικά μαθήματα, για μαθητές των τριών τάξεων του Γυμνασίου και των τριών τάξεων του Λυκείου. Επίσης, παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία και για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου για το μάθημα της Βιολογίας και της Χημείας.

Να σημειωθεί ότι για τα φιλολογικά μαθήματα οι γονείς καλούνται να μεριμνήσουν να έχει το παιδί τους το δικό του μέσο πρόσβασης στο διαδίκτυο (laptop ή PC ή κινητό τηλέφωνο), καθώς τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά. Τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας θα πραγματοποιούνται δια ζώσης.

Info
Οι γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού διεύθυνση : Ειρήνης Κερασσούντος γωνία, κτίριο πρώην Δ.Ο.Υ. Σάπες, e-mail paidsta@gmail.com. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία μπορoύν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στα εξής τηλέφωνα: 2532350123, 2532023684, 2532023578 ή στον Αντιδήμαρχο Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Σελήμ Γιοκχάν στο τηλ.6970130006 ή στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στην κοινωνική λειτουργό κ. Πέτκου Ελισάβετ Μαρία στο τηλ.2532023578 (ωράριο επικοινωνίας: 07:00-15:00).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος