Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον Δήμο στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Σε συνέχεια της πρώτης δωρεάς που πραγματοποίησε ο Δήμος Κομοτηνής προς το Γενικό Νοσοκομείο στις 24 Σεπτεμβρίου, συνδράμοντας στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό, χθες παραδόθηκε από τον δήμαρχο, Ιωάννη Γκαράνη, και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Δημήτρη Πολιτειάδη, στη διοικήτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη νέος ιατρικός εξοπλισμός.

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον Δήμο στο νοσοκομείο ΚομοτηνήςΈνα monitor βυσματούμενου τύπου για την παρακολούθηση ζωτικών οργάνων παραμέτρων σε ασθενείς όλων των ηλικιών.
Δύο αναπνευστήρες εντατικής θεραπείας και οκτώ ογκομετρικές αντλίες, παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Η δωρεά, προϋπολογισμού 42.300 ευρώ, όπως και η πρώτη συνολικής αξίας 60.000 ευρώ, αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου.

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον Δήμο στο νοσοκομείο ΚομοτηνήςΟ Δήμαρχος Κομοτηνής δήλωσε κατά την παράδοση του εξοπλισμού: «Ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής παραδίδω σήμερα τον συγκεκριμένο εξοπλισμό αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμος Κομοτηνής στέκεται αρωγός στον καθημερινό αγώνα που δίνει το προσωπικό και η διοίκηση του νοσοκομείου στην πολύμηνη δοκιμασία των υγειονομικών και των πολιτών, σεβόμενος και τον μητροπολιτικό του ρόλο στο νομό Ροδόπης. Στη μάχη κατά της νόσου COVID-19 η Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνει ‘παρών’ όχι με δηλώσεις κι ευχολόγια αλλά με πράξεις, γιατί όπως σε κάθε δοκιμασία έτσι και σ’ αυτή θέλουμε στο προσκλητήριο ζωής να είμαστε όλοι παρόντες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος