Διεξαγωγή Εκλογών Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης

Στα πλαίσια διεξαγωγής εκλογών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης αποφάσισε για την εκλογή νέου ΔΣ του Σωματείου, για συνέδρους στην Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) και για σύνεδρους στην Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ (Ε.Σ.Α.μεΑ.) οι εκλογές, λόγω κορονοϊου, θα διεξαχθούν στο γραφείο του Σωματείου, Βασιλέως Παύλου 10, από τις 9:30 έως τις 14:00 στις 6, 7 και 8 Ιουλίου εναλλακτικά και αυτό για να μην υπάρξει συνωστισμός των ατόμων που θα ψηφίσουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης για οποιοδήποτε θέμα και θέμα υποψηφιότητας οι οποίες θα λήξουν στις 25 Ιουνίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στο 6972374996 και στο γραφείο του Σωματείου 2531082197.

Κατά την διεξαγωγή των εκλογών είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών, καθώς και το μέλος να έχει μαζί του είτε την ταυτότητα του, είτε την ταυτότητα του Σωματείου, ή το χαρτί του ΚΕ.ΠΑ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ