Αν.Μ.Θ.- Περιφερειακή Σύνθεση: “Ενίσχυση υποδομών στην Νυμφαία ζήτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς!”

“Πίσω από τις εξελίξεις για άλλη μία φορά η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ” τονίζει με ανακοίνωσή της η “Περιφερειακή Σύνθεση”, παράταξη με επικεφαλής τον Χ.Τοψίδη, σημειώνοντας πως ” κατόπιν εορτής «αποφάσισε» να ενισχύσει τις υποδομές στον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας στο Νομό Ροδόπης!”

Όπως τονίζεται σε σημερινή (01/06/2021) ανακοίνωση της “Περιφερειακής Σύνθεσης” “για την ενίσχυση των υποδομών στη Νυμφαία – ενσωμάτωσε στην τροποποίηση του Προγράμματος Δράσης που έφερε προς ψήφιση στη συνεδρίαση της 31ης Μαΐου δύο κωδικούς συνολικής χρηματοδότησης 50.000 €. Αλλά η είδηση δεν είναι αυτή. Η θλιβερή είδηση είναι ότι τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης παραδέχτηκαν ότι δεν το σκέφτηκαν μόνοι τους, αλλά ότι την ενίσχυση των υποδομών τη ζήτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς!”

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: “Αυτό που κάνουν όμως δεν είναι Αυτοδιοίκηση. Δεν είναι καν Διοίκηση. Είναι ένα θέατρο του παραλόγου γιατί οι διοικούντες είναι ανίκανοι να πάρουν στα σοβαρά τους ρόλους τους. Δυστυχώς.” Διαβάστε εδώ:01062021_ΔΤ_ΣΧΟΛΙΟ_ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ_3105

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος