Α. Κασσαπαντωνίου: Να πλαισιώσουν τα σωματεία οι εργαζόμενοι για να ενδυναμώσουν τη φωνή τους

μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (14-6-2022) με αφορμή “εξορμήσεις” που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα, η γραμματέας της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, Α. Κασσαπαντωνίου έκανε λόγο για “την ανασφάλεια που προκαλεί στον κόσμο της εργασίας της Ροδόπης και στις οικογένειές τους που ζουν στην περιοχή η συμμετοχή της χώρας μας στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς τόσο στον πόλεμο της Ουκρανίας, όσο και σε ασκήσεις στην ΝΑ Μεσόγειο”.

«Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια» είπε η κα Κασσαπαντωνίου. Μάλιστα σε αυτό το σημείο τόνισε ότι “οι δύο λαοί, της Ελλάδας και της Τουρκίας, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αντιθέτως αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα, όπως αυτό της ακρίβειας”. Όπως είπε η κα Κασσαπαντωνίου είναι ένα ζήτημα που καταγράφει συχνά και η ίδια επισκεπτόμενη χώρους εργασίας επικεφαλής κλιμακίου της ΕΝΙΔΥΚ.

Σημείωσε δε ότι τα ζητήματα που θέτουν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι άνεργοι της Ροδόπης θα τα θέσει αντιπροσωπεία της ΕΝΙΔΥΚ που θα πάρει μέρος σε διήμερες συναντήσεις εργασίας στην Δραπετσώνα στις 18 και 19 Ιουνίου. «Είναι μονόδρομος η πάλη και ο αγώνας των εργαζόμενων και των ανέργων» είπε καλώντας όλους και όλες να ενισχύσουν τα σωματεία με τη συμμετοχή τους ενδυναμώνοντας ουσιαστικά τη δική τους φωνή στις διεκδικήσεις επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος