Α. Γραβάνης: Κριτική στη δημοτική αρχή για έλλειψη προετοιμασίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Α. Γραβάνης: Κριτική στη δημοτική αρχή για έλλειψη προετοιμασίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάςΕπίθεση στη Δημοτική Αρχή Κομοτηνής και το Δήμαρχο προσωπικά, εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής», Αντώνης Γραβάνης με αφορμή επίσκεψή του σήμερα, Δευτέρα, το πρωί σε δύο σχολικές μονάδες της περιοχής, το Ειδικό Σχολείο Υφαντών και το Δημοτικό Σχολείο Κοσμίου, την κατάσταση των οποίων χαρακτήρισε ως τραγική.

Όπως τονίζει ο κ. Γραβάνης, συνάντησε «κτήρια ασυντήρητα, σχολικές αυλές επικίνδυνες, υποδομές απαρχαιωμένες», και σημειώνει ότι έχουν μείνει αναξιοποίητοι πόροι που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν γι αυτό το σκοπό.

Α. Γραβάνης: Κριτική στη δημοτική αρχή για έλλειψη προετοιμασίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάςΜε φωτογραφικό υλικό ο επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής περιγράφει μια κατάσταση, που στις δύο αυτές σχολικές μονάδες σκιαγραφείται από «ρωγμές στους τοίχους και πεσμένους σοβάδες, εμφανή καλώδια, σκουριασμένα και διάτρητα παράθυρα και πόρτες που δεν ανοίγουν», κάνοντας λόγο για «παγίδες» που εγκυμονούν καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται οι χώροι αυτοί να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του κ. Γραβάνη:Δ.Τ Σχολεία (3)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος