4o Γενικό Λύκειο Ξάνθης: Ικανοποίηση για τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών του στις Πανελλαδικές

To 4o Γενικό Λύκειο Ξάνθης με μήνυμά του προς τους γονείς ενημερώνει για τις επιδόσεις των μαθητών και εκφράζει ικανοποίηση για τις υψηλές επιδόσεις.

Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι μαθητής από περιφερειακό οικισμό που κατέβαλε σημαντική προσπάθεια παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο Απόστολος Σαμπουκασίδης, συγκέντρωσε 18.150 μόρια.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ, στην ενημερωτική ανακοίνωση αναφέρουν πως «φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις οι επιδόσεις των μαθητών μας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές μέχρι εξαιρετικές και δικαιώνουν τη συνεχή προσπάθεια και τον μόχθο και των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών και των οικογενειών τους.
Η άριστη συνεργασία και η συνέπεια και η υπευθυνότητα που επέδειξαν επέφερε το θετικό αποτέλεσμα για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, στο κλασσικά δύσκολο μάθημα της Γλώσσας-που πάντα σημειώνονται πανελλαδικά χαμηλές βαθμολογίες -το 15% των μαθητών έγραψε πάνω από 15- πολύ άνω του μέσου όρου επίδοσης σε αυτό το μάθημα πανελλαδικά. Και γενικά ο μέσος όρος επίδοσης των μαθητών μας στη Γλώσσα ήταν πολύ καλός.
Το 17% των μαθητών του προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών αρίστευσε -με μαθητές που σε μαθήματα αγγίξανε το 100! Πολύ καλές επιδόσεις είχαμε και στον προσανατολισμό της Υγείας αλλά και τον Θετικό, όπου μαθητές άγγιξαν τα 18.000 μόρια!

Πάνω από τα 18.000 μόρια έγραψαν και μαθητές στην Πληροφορική και την Οικονομία μαθητές του τομέα οικονομίας και πληροφορικής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος