Τουρισμός και επενδύσεις στη συνάντηση Ρ. Κράτσα – Τζ. Πάιατ

Ο τουρισμός και η έλξη επενδύσεων στα Ιόνια Νησιά βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey R. Pyaatt).

Η Περιφερειάρχης παρουσίασε όλα τα στοιχεία της τουριστικής ελκυστικότητας και της υγειονομικής ανθεκτικότητας των Ιονίων Νήσων, όπως και τις εξελίξεις στη διαχείριση των απορριμμάτων, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην κυκλική οικονομία.

Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ζήτησε από τον Αμερικανό αξιωματούχο μια συντονισμένη συνεργασία για την προβολή των Ιονίων Νήσων στις Η.Π.Α. για την έλξη τουριστών -οργανωμένων και μη- όπως και επενδυτών.

Ο Αμερικανός Πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, απεδείχθη γνώστης της ιστορίας των Ιονίων Νήσων και λάτρης του πολιτισμού και των παραδόσεων τους, ενώ ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τα προγράμματα ενδυνάμωσης των γυναικών, τα οποία θα μπορούσε να υποστηρίξει η αμερικανική πρεσβεία στα Ιόνια Νησιά, όπως δήλωσε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος