Στην Κέρκυρα η 20η λαμπαδηδρομία της Φλόγας της Αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών

Στην Κέρκυρα θα καταλήξει αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου,  η Φλόγα της Αγάπης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα, σημαίνοντας τη λήξη της 20ης Λαμπαδηδρομίας και την έναρξη των εργασιών της 32ης Αμφικτιονίας  του Πανελληνίου Συνεδρίου Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που φιλοξενείται  στο νησί, από τις 30/9/2022 έως την Κυριακή 2/10/2022.

Στην Κέρκυρα η 20η λαμπαδηδρομία της Φλόγας της Αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών

Η μεγάλη αυτή γιορτή του Πολιτισμού και της Ζωής, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α., του Ε.ΚΕ.Α. , της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας & Διαπόντιων Νήσων, του Γ.Ν. Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «ΠΑΝΔΟΤΗΣ».

Η Διαδρομή της Φλόγας, (Λαμπαδηδρομία), θα ξεκινήσει από το Καφέ Γυαλί στις 15:00 την Παρασκευή 30/9/22. Εθελοντές κάθε ηλικίας, θα μεταφέρουν τη φλόγα περνώντας από πολλά σημεία του Ιστορικού Κέντρου της πόλης μας, με τελικό προορισμό το Corfu Holiday Palace στο Κανόνι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Βωμού στις 17:30 σηματοδοτώντας, την Έναρξη των Εργασιών 32ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ.

Η Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. , του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, του Γ.Ν. Κέρκυρας, του ΕΕΣ και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «ΠΑΝΔΟΤΗΣ», καλεί όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη αλυσίδα των ατόμων που θα φέρουν τη Φλόγα της Αγάπης κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος