Στην ανακύκλωση 4,56 εκ. καπάκια από το “Όλοι μαζί για την Κέρκυρα”

Με εξαιρετικά αποτελέσματα συνεχίζεται η δράση συλλογής και ανακύκλωσης καπακιών από μπουκάλια που πραγματοποιεί το “Ολοι μαζί για την Κέρκυρα“. Πάνω από 4,5 εκατομμύρια καπάκια ήταν η πρώτη αποστολή προς ανακύκλωση για το 2022, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κίνησης, Σπύρος Νεράντζης.

Στην ανακύκλωση 4,56 εκ. καπάκια από το “Όλοι μαζί για την Κέρκυρα”Ο κ. Νεράντζης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ” τα πλαστικά καπάκια δεν θα πάνε ούτε Τεμπλόνι ούτε Κοζάνη, δεν θα θαφτούν!… θα ανακυκλωθούν και θα αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή! Επιβάρυνση του περιβάλλοντος δεν είναι μόνον η επιβάρυνση του δικού μας περιβάλλοντος, αλλά και των γειτόνων μας στην Κοζάνη και στην Πάλαιρο.

Η δράση της συλλογής πλαστικών καπακιών, συμβάλει στην δημιουργία κουλτούρας ανακύκλωσης και σεβασμού στο περιβάλλον και αποκτά μεγαλύτερη ακόμη σημασία  από το γεγονός ότι τα περισσότερα καπάκια συλλέγονται από μικρά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού!

Πέρασαν ήδη δέκα  χρόνια από όταν η Κερκυραίων Πρωτοβουλία, ξεκίνησε την ιδέα της,  για την συλλογή πλαστικών καπακιών. Με πολύ προσωπικό χρόνο, υπομονή  και επιμονή από την Αντριάνα, τον Κώστα, την Χριστίνα και τα άλλα παιδιά κατάφεραν να κάνουν «συνήθεια»  την συλλογή πλαστικών καπακιών.  Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την συνέχιση της προσπάθειας αυτής, η εθελοντική μας ομάδα Όλοι μαζί για την Κέρκυρα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες για την συμμετοχή τους .

Θέλουμε επίσης να τονίσουμε ότι στην συνέχιση της δράσης αυτής είναι καθοριστικός ο ρόλος της CAVA DIAPON.  Η παροχή του αποθηκευτικού χώρου, η προσφορά του προσωπικού και των μηχανημάτων της εταιρείας για την φόρτωση και η συνολική εξυπηρέτηση γίνεται πάντα με χαμόγελο και ευχαρίστηση. Ευχαριστούμε τον Μπάμπη και τον Σπύρο Τασούλα καθώς και τους εργαζόμενους στην επιχείρηση τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος