Στ. Μέξας: Καββαθάς – Χατζηθεοδοσίου “ανοίγουν” τις δράσεις επαγγελματικής αρωγής του Επιμελητηρίου (ηχητικό)

Πλάνο δράσεων με αντικείμενο «Επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης και δικτύωσης των επιχειρήσεων του τόπου μας» ξεκινά το Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις εργασίας με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) και εκπροσώπους κάθε κλάδου προκειμένου να  καταγραφούν και να επιλυθούν ανάγκες και  προβλήματα.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 19.00 μμ, το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση εργασίας με τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της Κέρκυρας, με κεντρικό θέμα τα προβλήματα και τις εξελίξεις του κλάδου. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου  και ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσουν και συνάντηση εργασίας με τις Σχολές οδηγών του νησιού με τη συμμετοχή του Α’ Αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών και Πρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών οδηγών Δυτικής Αττικής, κ. Νίκο Γρέντζελο.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου στις 11.00 π.μ, το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα πραγματοποιήσουν μια συνάντηση εργασίας με την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, με κεντρικό θέμα τα προβλήματα και τις εξελίξεις του κλάδου. Στην συνάντηση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) και μέλος ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γεώργιος  Καββαθάς.

Για τη σημασία συμμετοχής των επαγγελματιών στις συγκεκριμένες συναντήσεις, μίλησε στην ΕΡΤ Κέρκυρας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέφανος Μέξας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος