“Οι διακομιδές φανερώνουν την υποστελέχωση” αναφέρει η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

“Οι διακομιδές προς Ηγουμενίτσα φανερώνουν τη σοβαρή υποστελέχωση στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας”. Αυτό αναφέρει  η δημοτική παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ, σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο εκπρόσωπός της, Μάριος Μαγιολαδής.

Ο κ. Μαγιολαδίτης αναφέρει ότι σε απάντηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας στο ερώτημα των διακομιδών ασθενών που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 20-29/08/2022 με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας, αναφέρεται ότι “το δεκαήμερο από 20/08/2022 έως και 29/08/2022 έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις διακομιδές ασθενών με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας μας από τον λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας με τον αριθμό των διακομισθέντων ατόμων να ανέρχεται, επίσης, σε τέσσερα”.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ καταλήγει επισημαίνοντας ότι ο αριθμός των ασθενών που αναγκάζονται να μεταφερθούν σε ιδρύματος εκτός του νησιού, αποδεικνύει την υποστελέχωση του Νοσοκομείου της Κέρκυρας: “Θέλω να επισημάνω ότι, σύμφωνα τις πληροφορίες που έχουμε, οι τέσσερις διακομιδές που έχει πραγματοποιήσει το λιμεναρχείο αντιστοιχούν περίπου στο 50% των διακομιδών που έγιναν στο αντίστοιχο διάστημα.
Η διαπίστωση μου είναι ότι αυτό φανερώνει, κάτω από το πρίσμα των συγκεκριμένων στοιχείων, τη σοβαρή υποστελέχωση που έχει αυτή τη στιγμή το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σε ανθρώπινο δυναμικό όπως ακριβώς είχαμε επισημάνει και στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ”.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος