Προβλήματα από νεροποντή στην Κέρκυρα – (video)

Προβλήματα σε χαμηλά σημεία του οδικού δικτύου έχει δημιουργήσει η συνεχιζόμενη βροχόπτωση στο νησί της Κέρκυρας. Αν και η ένταση της βροχής δεν είναι σταθερή σε ολόκληρο το νησί, τμήματα της κεντρικής και νότιας Κέρκυρας έχουν δεχθεί υδάτινο φορτίο το οποίο δημιουργεί κατά περιόδους πλημμυρικά φαινόμενα στα χαμηλότερα επίπεδα του εδάφους.

Σύμφωνα την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην περιοχή της Σπηλιάς, ενώ παρέμβαση για την απόφραξη της απορροής των υδάτων έγινε στην περιοχή Κουλίνων και Τσάκι Μπενιτσών. Η πυροσβεστική υπηρεσία προέβη σε πέντε αντλήσεις στον κεντρικό δήμο και μια κοπή δέντρου στον Κάβο.

Ανησυχία προκάλεσε η πτώση της κατάληξης του άνω τείχους στον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο, δίπλα από την είσοδο της Ριζοσπαστών Βουλευτών.

Προβλήματα υπήρξαν και στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Από τις 28 πτήσεις εξωτερικού και 4 εσωτερικού που αναμένονται σήμερα Πέμπτη, προσπάθησαν να προσγειωθούν χωρίς επιτυχία, 4 αεροπλάνα και κατέληξαν 3 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ένα στο Άκτιο.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος