Κλιμάκιο της Ν.Δ. υπό τον Π. Μαρινάκη στην Κέρκυρα

Σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων, αυτοδιοίκησης αλλά και κομματικά στελέχη είχε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος πραγματοποίησε μονοήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

Συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό βουλευτή, Στέφανο Γκίκα, αλλά και την ηγεσία της Νομαρχιακής Επιτροπής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την περιοχή της Άφρας και την επισκευασμένη μετά τις ζημιές του Μπάλλου γέφυρα, να συνομιλήσει με πολίτες του νησιού στο κέντρο της πόλης και να έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς με διαδοχικές συσκέψεις στο Επιμελητήριο.

Ας σημειωθεί ότι στις επαφές με τους φορείς, ο πρόεδρος το Δικηγορικού Συλλόγου, Γιάννης Κοντός, έθεσε στον κ. Μαρινάκη το θέμα κατασκευής νέου σωφρονιστικού καταστήματος στην Κέρκυρα, με τον τελευταίο να δεσμεύεται ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Υφυπουργό Λ. Οικονόμου.

Κλιμάκιο της Ν.Δ.  υπό τον Π. Μαρινάκη στην ΚέρκυραΕρωτώμενος από την ΕΡΤ σχετικά με την προεκλογική προετοιμασία, τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και το αν οι περιοδείες που εντείνονται προμηνύουν πρόωρες εκλογές, ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πως οι επισκέψεις κλιμακίων σε όλη τη χώρα είναι καθήκον του κομματικού μηχανισμού και πως το Φθινόπωρο θα υπάρξει και νέα επίσκεψή του στο νησί.

Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, η σύνθεσή τους θα αποφασιστεί όταν έρθει η ώρα από τον πρόεδρο του κόμματος αλλά η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει. Στόχος της Ν.Δ. είναι να υπάρξει μεν ανανέωση των στελεχών αλλά αυτή να συνδυαστεί με την εμπειρία, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία ηλικία που θα πρέπει να αποκλειστεί.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος