Κέρκυρα: Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία Ιατρείων Αστυνομίας

Προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη υπέγραψε η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου,  για τη δημιουργία Ιατρείων στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης στην Κέρκυρα.

Τα Ιατρεία της Αστυνομίας θα στεγαστούν στο πίσω μέρος του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το εν ενεργεία προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Ιονίων Νήσων, τους απόστρατους αστυνομικούς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε το ενδιαφέρον του να επισκεφθεί στο επόμενο διάστημα την Κέρκυρα για να γνωρίσει τις συνθήκες και τις ανάγκες των αστυνομικών τμημάτων του Ιονίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 74.400 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και η δαπάνη βαρύνει εξ ολοκλήρου την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ως Φορέας Υλοποίησης του έργου ορίζεται η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ενώ Κύριος του έργου είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Φορέας λειτουργίας του η Ελληνική Αστυνομία.  Η  διάρκεια υλοποίησης του έργου καθορίζεται στους 39 μήνες.

 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, η εν λόγω δέσμευση εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της Περιφέρειας με τα Σώματα Ασφαλείας και ειδικότερα με την Ελληνική Αστυνομία και την υποστήριξή της σε αναγκαίες υποδομές και εξοπλισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος