Στον διαγωνισμό eTwinning European Prizes για τη χρονιά 2021, το 1ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας και οι εκπαιδευτικοί Ίσερη Σπυριδούλα και Σκιαδοπούλου Άννη κέρδισαν το ειδικό βραβείο Marie Curie με το έργο “STEM is on…Fire”.
Το eTwinning είναι μια Ευρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, οφέλη.
Στη δράση κάθε χρόνο διαγωνίζονται αρκετές εκατοντάδες έργα από όλη την Ευρώπη σε διάφορες κατηγορίες.
Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Άνθης τόνισε, ότι η βράβευση αυτή αποδεικνύει το μέγεθος της κατάρτισης των εκπαιδευτικών μας, της αγάπης τους για την εκπαίδευση αλλά και τη σωστή απόφαση της πολιτείας να στηρίξει την προσχολική αγωγή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος