Κέρκυρα: Βολές Μπιάγκη κατά Κυρανάκη για τη στάση του στο θέμα του κτηματολογίου

«Ηγεμονικό» χαρακτήρισε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης στους φορείς και το παλλαϊκό αίτημά τους για παράταση στις δηλώσεις του Κτηματολογίου, με αφορμή την απόφαση του να μην παραστεί στη χθεσινή προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη.

Ο κος Μπιάγκης σε σχετική ανακοίνωση του επισημαίνει ότι «με ύψος χιλίων Καρδιναλίων, με  βλοσυρότητα και στόμφο, ο “Υπουργός του ενός κουμπιού”, ως άλλος αρμοστής, απαξιώνει επαγγελματικούς φορείς, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και σύσσωμη την κερκυραϊκή κοινωνία, εμμένοντας σε απόψεις που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, όχι μόνο των πολιτών, αλλά και των επιστημονικών φορέων (δικηγόρων, μηχανικών, φοροτεχνικών κ.λπ). Μετά τους Δασικούς χάρτες, μετά τη δόμηση εκτός σχεδίου και την κατά παρέκκλιση δόμηση, για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη που απαξιώνει ολόκληρες κοινωνίες, τις περιουσίες χιλιάδων μικροϊδιοκτητών, επιδιώκοντας όχι να βάλει τάξη στον χώρο και στο περιβάλλον, αλλά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.»

Σύμφωνα με το βουλευτή «ο κύριος Κυρανάκης πέτυχε εντός προθεσμίας το ακατόρθωτο,  να πείσει τον λαό της Κέρκυρας πως με το πάτημα ενός κουμπιού εμπρόσθεσμα ή εκπρόθεσμα θα στείλει το ηχηρό μήνυμά του και θα απαξιώσει και την Κυβέρνηση της Ν.Δ. ζητώντας τα αυτονόητα που δεν του παρέχονται. Τον καλούμε έστω και τώρα, εν όψει της νέας επίσκεψής του στο νησί να αποδεχθεί το αίτημα σύσσωμης της κερκυραϊκής κοινωνίας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος