Κέρκυρα: Τρεις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν χθες άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Κέρκυρας για – κατά περίπτωση- οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχή πλαστών εγγράφων

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκε και συνελήφθη, στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας, 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος –αρχικά- εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο Ι.Χ. υπό την επήρεια μέθης και να κατέχει μικροποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολικές ποινές φυλάκισης -24- μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Μία επιπλέον σύλληψη 19χρονου ημεδαπού, σημειώθηκε την ίδια ημέρα, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης.

Εν τω μεταξύ, χθες το πρωί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας συνελήφθη αλλοδαπή, που προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος