Κέρκυρα: Τρεις Κερκυραίοι στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, οι θέσεις και οι ψήφοι που έλαβαν

Τρείς Κερκυραίοι εξελέγησαν στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, κατά τη διάρκεια των συνεδριακών διαδικασιών, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αλεξάκη, που κατέλαβε την 81η θέση με 532 ψήφους, τον Σπύρο Δαφνή, που εξελέγη 163ος με 406 ψήφους και την Ισμήνη Μώρου στην 321η θέση με 240 ψήφους. Για δύσκολη αλλά επιτυχή καταγραφή δυνάμεων της ανανεωτικής αριστεράς στα όργανα του κόμματος, μίλησε η Ισμήνη Μώρου, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρχει γόνιμος εσωτερικός διάλογος για την ανάπτυξη των πολιτικών θέσεων του κόμματος αλλά όχι εσωστρέφεια.

Η κυρία Μώρου απάντησε και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής σύμπραξης μετεκλογικά, εκφράζοντας την άποψη, ότι αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, η χώρα δεν θα πρέπει να μείνει ακυβέρνητη, ωστόσο επισήμανε, ότι ο χώρος του ΠΑΣΟΚ πήρε συγκεκριμένα πολιτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησής στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, προέχει η καταγραφή του στίγματος της αυτονομίας και του σοσιαλδημοκρατικού χαρακτήρα που το χαρακτηρίζει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος