Κέρκυρα: Θετική χαρακτηρίζει η ΠΙΝ την παρουσία των Ιονίων στη Philoxenia

Θετικό πρόσημο και μεγάλη επισκεψιμότητα σημείωσε το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 τόσο από επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, όσο και από εκπροσώπους των τουριστικών φορέων στους οποίους παρουσιάστηκαν ενδελεχώς τα πλεονεκτήματα και τα αξιοθέατα που συγκεντρώνουν ενδιαφέρον και αξίζει κανείς να επισκεφθεί στα Επτάνησα.

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι έγιναν τριάντα συναντήσεις με tour operatos και ταξιδιωτικά γραφεία.

Επίσης το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, καθώς και επιχειρηματίες του τουρισμού όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης με τον κ. Μέριανο και την κα. Σκορδίλη. Φιλοξενήθηκαν το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Επιμελητήριο της Κεφαλληνίας, εκπρόσωποι της Λευκάδας καθώς και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος