Κέρκυρα: Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τον καθορισμό των Αντικειμενικών Αξιών

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο, προκειμένου να διαμορφωθεί μια κοινή, τεκμηριωμένη πρόταση, η οποία στη συνέχεια θα συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών. Οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις επί του υπολογισμού του, έως και τις 20 Ιανουαρίου.

Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν αδικίες και ανισότητες στον αρχικό προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών για συγκεκριμένες ζώνες και περιοχές στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από τη Δήμαρχο Μ. Υδραίου, ο  Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Μεταλληνός, της ΟΕΒΕΚ κ. Κιτσάκης, οι επικεφαλής των Παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο «Κέρκυρα 180» Μ. Δρυ και της «Εκκίνησης» Κ. Γρηγοριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις» κ. Δήμου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Παντελιός, εκπρόσωπος της Εφορίας, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Γ. Πουλής, ενώ υπόμνημα απέστειλε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Κ. Γιαννακούρης. 

Η δήλωση της Δημάρχου

Σε δήλωση της η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου αναφέρει οτι, «το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό και στο Δήμο μας επιβεβαιώνουμε ότι λειτουργούμε συλλογικά με όλους όσοι ανταποκρίνονται και επιθυμούν τη συνεργασία. Έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε στρεβλώσεις και λάθη που έγιναν στον προσδιορισμό των νέων αντικειμενικών αξιών, καταθέτοντας τεκμηριωμένες ενστάσεις και προτάσεις προκειμένου να μην αδικούνται ιδιοκτήτες ακινήτων στο Δήμο μας αλλά και να μην διαμορφώνονται πλασματικές αξίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος