Στη σύλληψη τριών ατόμων (2 άνδρες και 1 γυναίκα) προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (15.05.2025), κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και όπως διαπιστώθηκε, οι τρείς συλληφθέντες, είχαν πραγματοποιήσει στις οικίες τους, στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα, αυτοσχέδια σύνδεση στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι ώστε να το προμηθεύονται παράνομα.
Επιπλέον, στο ίδιο πλαίσιο ελέγχων, σχηματίστηκαν δικογραφίες για το ίδιο αδίκημα σε βάρος -2- ακόμη ατόμων, οι οποίοι αναζητούνται.
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος