Κέρκυρα: Συνεχίζεται η παράδοση των εργατικών κατοικιών

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα παρουσία του διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρου Πρωτοψάλτη, η παράδοση της προτελευταίας παρτίδας εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους τους. Με αυτές τις 18 κατοικίες συμπληρώνονται 164 και υπολείπονται άλλες 12 προς παράδοση.

Μετά την παράδοση, σε δηλώσεις του ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, αφού ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον Διοικητή του ΟΑΕΔ και τις τοπικές Υπηρεσίες του Οργανισμού στην Κέρκυρα, τόνισε ότι “έως το τέλος Αυγούστου θα παραδοθούν και οι τελευταίες 12 εργατικές κατοικίες. Μάλιστα αυτή την παράδοση, εκτός απροόπτου, θα την κάνει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης σηματοδοτώντας έτσι το τέλος αυτής της μακράς διαδρομής, η οποία ταλαιπώρησε τους δικαιούχους. Η Κυβέρνησή μας, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις έβαλε τέλος σε αυτή την μακροχρόνια περιπέτεια.

Ολοκληρώνεται το σκέλος των εργατικών κατοικιών, ωστόσο πρέπει να γίνει ακόμη πολλή δουλειά για την κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού προς Σκάφωνα και την μελέτη και κατασκευή του Βιολογικού του Σκάφωνα.  Είμαι βέβαιος ότι και αυτή η εκκρεμότητα θα επιλυθεί σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με τον ΟΑΕΔ και τη ΔΕΥΑΚ και όπου απαιτηθεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, θα συμβάλλω και εγώ.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος