Κέρκυρα: Συνεχίζεται η παράδοση νέων εργατικών κατοικιών

Συνάντηση με το διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού, Βασίλη Καρβούνη, είχε σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η σύνταξη των παραχωρητηρίων των 34 επόμενων εργατικών κατοικιών και η παράδοση στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Στέφανος Γκίκας δήλωσε: «Όπως είχαμε δεσμευθεί, η παράδοση των εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους συνεχίζεται. Έτσι, παρελήφθησαν σήμερα τα Παραχωρητήρια (Σύμφωνα Παράδοσης Κατοικίας προς Χρήση) για τις επόμενες 34 κατοικίες και από την Τετάρτη/ Πέμπτη ξεκινάει η παράδοση στους δικαιούχους.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη και τον κ. Καρβούνη, τους υπεύθυνους του έργου του ΟΑΕΔ στην Κέρκυρα και τον εργολάβο του έργου για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται τώρα στην παράδοση άλλων 34 κατοικιών, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμες και θα ξεκινήσει η παράδοσή τους τέλος Απριλίου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος