Κέρκυρα: Συνάντηση Μερόπης Υδραίου με τον Πρέσβη της Γερμανίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα Dr Ernst Reichel είχε στο Μαράσλειο μέγαρο η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. 

Τη συνάντηση μεταξύ άλλων απασχόλησαν θέματα συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού αλλά και ζητήματα που αφορούν την οικονομία και την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο Πρέσβης επεσήμανε στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία που υπάρχει στη Γερμανία ως προς την  διαχείριση απορριμμάτων και από την πλευρά της η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα αυτό στο νησί μας μετά από κοπιώδη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες. Σε ό,τι αφορά τον  τουρισμό επισημάνθηκε ότι υπάρχουν αυξητικές τάσσεις αφίξεων από τη Γερμανία ενώ ιδιαίτερα ελκυστικές είναι και εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες προσφέρονται στο νησί μας. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στην Κέρκυρα Κωνσταντίνος Γισδάκης καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός ενώ στο τέλος αυτής έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος