Κέρκυρα: Συνάντηση Γ. Ζήκου με εργαζομένους του Νοσκομείου

Ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας είχε την Τρίτη 17 Μαίου ο κ. Γιάννης Ζήκος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ,πολιτευτής Κέρκυρας και μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν.Κ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδίου, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για το δίκτυο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ο ψυχιατρικός τομέας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στις δομές ψυχικής υγείας Κέρκυρας και τέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη τους.
H συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας για τα θέματα που απασχολούν τον ευαίσθητο χώρο της ψυχικής υγείας με τον κ.Ζήκο να δηλώνει την στήριξη του στους εργαζόμενους ,την πρόθεση του να επισκεφτεί τις επόμενες μέρες τις δομές που στεγάζονται οι υπηρεσίες του ψυχιατρικού τομέα και τη δέσμευσή του να συμβάλλει στην ταχύτερη, επίλυση των προβλημάτων που ετέθησαν.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ.Τριανταφυλλούδης Γιάννης,ο Αντιπρόεδρος κ.Κυπριανός Αλέκος,ο Γραμματέας κ.Μοσχάτ Σπύρος,ο ταμίας κ.Στραβοράβδης Βασίλης και τα μέλη κ.Παγκράτης Κώστας και κ.Δένδιας Νίκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος