Κέρκυρα: Συγχαρητήρια Μπιάγκη – Υδραίου για το Χρυσό της Σπ. Καρύδη

Συγχαρητήρια στην Σπυριδούλα Καρύδη για το χρυσό μετάλλειο στο τριπλούν στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Κ20 στην Κωνστατινούπολη εξέδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου.

Δ. Μπιάγκης

«Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Σπυριδούλα Καρύδη για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κερκυραία αθλήτρα αποδεικνύει και πάλι πως αποτελεί μια από τις μεγάλες μας ελπίδες στον χώρο του αθλητισμού. Στο πρόσωπό της, διακρίνουμε την νεολαία της Κέρκυρας, που παρά τις αντιξοότητες και τις σοβαρότατες ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές, συνεχίζει ακάματα να κρατά ψηλά τη σημαία του τόπου μας πηδώντας πέρα και πάνω από κάθε εμπόδιο και δυσκολία.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια, όσο και στους ανθρώπους που στέκονται στο πλευρό της, τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, τον σύλλογό της και τους γονείς της».  

Μ. Υδραίου

«Για μια ακόμα φορά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Σπυριδούλα Καρύδη, που κατέκτησε  για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Την συγχαίρω θερμά για τις εντυπωσιακές νίκες και τα πανελλήνια ρεκόρ που συνεχώς σημειώνει, τόσο στο άλμα εις μήκος όσο και στο τριπλούν, αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.

Η Κερκυραία αθλήτρια, αποδεικνύει και πάλι πως αποτελεί μια από τις μεγάλες μας ελπίδες στον χώρο του αθλητισμού.

Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και των προπονητών του, που αγωνίζoνται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στέκονται  δίπλα της, τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, τον σύλλογό της και τους γονείς της.

Εύχομαι στην Σπυριδούλα υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες, οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ