Κέρκυρα: Στο «Symposio Festival» η Φιλαρμονική Μάντζαρος με 60 μουσικούς

Στην Αθήνα και στο «Symposio Festival» που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου, θα βρίσκεται η Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος με 60 μουσικούς.

Το «Symposio Festival» είναι ένα εναλλακτικό πολιτιστικό event, το οποίο ενώνει τη μουσική, τον χορό και την γαστρονομία και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας. Το φεστιβάλ διεξάγεται στον ιστορικό χώρο της Βαρβακείου Αγοράς, στο κέντρο της Αθήνας.

Κέρκυρα: Στο «Symposio Festival» η Φιλαρμονική Μάντζαρος με 60 μουσικούς

Η διοργάνωση της ερχόμενης Κυριακής έχει θέμα την Κέρκυρα, με αφορμή την φετινή 160η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Η «Φ.Ε. Μάντζαρος» θα συμμετέχει στο «Symposio Festival» με τμήμα της Μπαντίνας της, αποτελούμενο από 60 μουσικούς, υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπύρου Ρουβά, αποδίδοντας γνωστά Κερκυραϊκά εμβατήρια, καθώς και Κερκυραϊκούς χορούς & τραγούδια.

Η συμμετοχή της «ΦΕΜ» θα αρχίσει περίπου τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής 14 Απριλίου και θα επαναλαμβάνεται ανά 2 ώρες, ως αργά το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος