Κέρκυρα: Στη “Φωτογραφία” της Αγγελικής Χυτήρη το Α’ βραβείο του Ρ.Ι.Κ.

Στο ραδιοφωνικό θεατρικό έργο “ Η Φωτογραφία” της Κερκυραίας Αγγελικής Χυτήρη απονεμήθηκε το Α΄ Βραβείο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).

Πρόκειται για ένα “πρωτότυπο έργο με ολοκληρωμένους χαρακτήρες που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος”. Στο έργο δεν υπάρχουν “καλοί” και “κακοί” αλλά άνθρωποι που υποφέρουν ζώντας με τις ενοχές, τις εμμονές και τα κρυμμένα μυστικά τους. Θύματα και θύτες εναλλάσσουν τους ρόλους τους και η αλήθεια μοιάζει να είναι μόνο θέμα οπτικής.

“ Η Φωτογραφία” θα μεταδοθεί από το Α΄ Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ στις 7 το απόγευμα στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Μπορείτε να το ακούσετε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ www.cybc.com.cy ή να το ακούσετε και να το κατεβάσετε πηγαίνοντας στο AUDIO ON DEMAND και ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ όπου θα ανέβει μερικές μέρες αργότερα.

Η Αγγελική Χυτήρη γεννήθηκε και ζει στην Κέρκυρα. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Δημιουργική Γραφή. Γράφει διηγήματα, νουβέλες, θεατρικά έργα και κινηματογραφικά σενάρια. Ανεξάρτητα από το είδος γραφής, το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο: η εξερεύνηση των πιο σκοτεινών κομματιών της ανθρώπινης κατάστασης. Έργα της έχουν διακριθεί και βραβευθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικές εκδόσεις και στο διαδίκτυο.

“Η Φωτογραφία” είναι το 4ο ραδιοφωνικό θεατρικό έργο της συγγραφέως που μεταδίδεται από το ΡΙΚ. Το έργο της, «Της νύφης τα λιθάρια» που διαπραγματεύονταν έναν Κερκυραϊκό θρύλο είχε επίσης βραβευτεί και μεταδόθηκε από το ΡΙΚ το 2020, ενώ το έργο ¨”Χωρισμοί” μεταδόθηκε τις 27/12/2021 και βρίσκεται αναρτημένο στο AUDIO ON DEMAND

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος