Κέρκυρα – Στ. Γκίκας: Την Παρασκευή η συνάντηση Κικίλια – φορέων για το ΙΕΚ Τουρισμού

Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια είχε το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας με βασικό θέμα την λειτουργία του ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας.

Ο Βουλευτής μετέφερε στον Υπουργό το αίτημα των τουριστικών φορέων της Κέρκυρας να συναντηθούν μαζί του, το οποίο ο κ. Κικίλιας έκανε αποδεκτό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Ο κ. Γκίκας εστίασε στα προβλήματα αναφορικά με την λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού, εξαιτίας της έλλειψης διοικητικού προσωπικού μετά και την παραίτηση του Διευθυντού κ. Δημήτρη Μπακύρα.

Ο Υπουργός επανέλαβε ότι δεν θα διακοπεί η λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού της Κέρκυρας. Εξήγησε ότι το Υπουργείο Τουρισμού θα μεριμνήσει για την κάλυψη των κενών που θα υπάρξουν για το διάστημα των λίγων εβδομάδων, έως ότου να προσληφθούν οι τέσσερις υπάλληλοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Σημειώνεται ότι παράλληλα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, δρομολογούνται και οι μόνιμες προσλήψεις για όλα τα ΙΕΚ Τουρισμού της χώρας μέσω ΑΣΕΠ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος