Κέρκυρα: Σε εξέλιξη οι εκλογές για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια

Κανονικά εξελίσσεται στην Κέρκυρα η διαδικασία εκλογής του υποψηφίου που θα στελεχώσει το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ιόνια Νησιά. Οι κάλπες άνοιξαν από το πρωί στις 8 και αναμένεται να κλείσουν στις 8 το βράδυ. Στο μεταξύ η διαδικασία καθυστέρησε στους Παξούς καθώς η εφορευτική επιτροπή έλαβε το απαραίτητο τάμπλετ περίπου στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με τον συντονιστή της ΝΕ Χ. Μωραΐτη η έως τώρα συμμετοχή είναι ικανοποιητική και αναμενόμενη καθώς πολύ κόσμος επέλεξε την διαδικτυακή ψήφο.

Κάλπες έχουν στηθεί στην Π.Ε Κέρκυρας (ισόγειο πρώην νομαρχίας) και  στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στην Αχαράβη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου στα Βραγκανιώτικα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ σε Αργυράδες και Λευκίμμη και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου των Παξών.

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι είναι οι: Μπάμπης Αραβαντινός – Σιμωνέτος από την Κεφαλονιά και οι Έλενα Γραμμένου και Θανάσης Τεμπονέρας από την Κέρκυρα.  

Για τα Ιόνια Νησιά, οι εκλογείς έχουν δικαίωμα μίας (ψήφου, δηλαδή επιλογής ενός από τους τρεις υποψηφίους, ώστε να αναδειχθεί ο/η υποψήφιος/α της Περιφέρειας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος