Κέρκυρα: Ραντεβού με μοναδικές Φεράρι το Σαββατοκύριακο στην Πάνω Πλατεία

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην Κέρκυρα το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών FERRARI της Ιταλίας, το «PASSIONE ROSSA». Το ραντεβού έχει δοθεί για το σαββατοκύριακο 21/22-10 στην Πάνω Πλατεία όπου οι θαυμαστές των σπορ αυτοκινήτων μπορούν να απολαύσουν από κοντά 31 μοναδικά μοντέλα FERARI, από τις 10:30 μέχρι τις 14.00, ενώ θα παραμείνουν στο νησί μέχρι και την Τετάρτη 24/10.

Όπως αναφέρει ο διοργανωτής Paolo Melissano, “Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA» έρχεται για 3η φορά στην Κέρκυρα, με 31 ξεχωριστά αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα 296GTB, 812 Superfast, ROMA, PORTOFINO, F8 SPIDER, 458 Speciale κλπ, χάρη στην ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα του κ. Μπάμπη Βούλγαρη προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και στην ευγενική υποστήριξη της Λέσχης Αθλητικής Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας και αξιόλογων επιχειρήσεων/επιχειρηματιών.”

Κέρκυρα: Ραντεβού με μοναδικές Φεράρι το Σαββατοκύριακο στην Πάνω Πλατεία

Στόχος αυτής της δράσης εξωστρέφειας είναι να τοποθετήσει την Κέρκυρα ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος