Κέρκυρα: “Η Αρχή της Μέσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας” την Πέμπτη στον Δικηγορικό Σύλλογο

Η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Πολύκαρπου Αδαμίδη  «Η Αρχή της Μεσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:00μμ υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΚ, στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Κερκυρας.

Κέρκυρα: “Η Αρχή της Μέσης Γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας” την Πέμπτη στον Δικηγορικό ΣύλλογοΟ κ. Αδαμίδης είναι Νομικός με σπουδές, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Χάρβαρντ, έχει εργαστεί, στην Ελλάδα, σε Βαλκανικά Κράτη και στην Ε.Ε., έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος των Υπουργείων Υγείας, Εξωτερικών και Άμυνας, ενώ από το 2017 είναι αν. Καθηγητής Κοινοτικού Δικαίου, Προμηθειών και Διεθνών Σχέσεων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Το θέμα είναι εξαιρετικά επίκαιρο, λόγω των κρίσιμων σχέσεων με την Τουρκία, ενώ της παρουσίασης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και διάλογος, που μπορούν να αφορούν το δίκαιο της θάλασσας και τις βασικές Αρχές του, τις θαλάσσιες ζώνες και το δικαίωμα των νησιών σε αυτές, την νομολογία των διεθνών Δικαστηρίων (Χάγης & Αμβούργου), την Αρχή της Αναλογικότητας και της Νησιωτικότητας κ.ο.κ. Το βιβλίο και τον συγγραφέα θα προλογίσει ο Προέδρος του ΔΣΚ κ. Γιάννης Κοντός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος