Κέρκυρα: Προειδοποίηση Δήμου Βόρειας Κέρκυρας προς οφειλέτες της ΔΕΥΑ με διακοπή υδροδότησης

Επιστολή στους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας απέστειλε η Δημοτική Αρχή με την οποία τους ζητά να συνδράμουν και να παρέμβουν προς τους καταναλωτές που οφείλουν στη ΔΕΥΑ διαφορετικά η επιχείρηση θα προβεί σε διακοπή της υδροδότησης τους.

Αναλυτικότερα όπως επισημαίνεται στην επιστολή «Το προηγούμενο διάστημα δόθηκε ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο για τακτοποίηση-ρύθμιση οφελών των καταναλωτών προς τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας. Η παράταση που δόθηκε εξέπνευσε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. Παρακαλούμε για τη δική σας συνδρομή και παρέμβαση στους καταναλωτές-ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες της περιοχής σας- να πληρώσουν, διαφορετικά, η επιχείρηση θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προβεί ΑΜΕΣΑ σε διακοπές υδροδότησης χωρίς νέα ειδοποίηση , και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την διακοπή υδροδότησης».

Επίσης η Δημοτική Αρχή ζητά από τους κοινοτάρχες την επαγρύπνηση τους για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς, σεβόμενοι τόσο τους δημότες, τις περιουσίες τους ,τους επισκέπτες όσο και το περιβάλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος