Κέρκυρα: Προχωρά η κατασκευή της αποχέτευσης των εργατικών κατοικιών

Την Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή της αποχέτευσης που αφορά στον οικισμό των εργατικών κατοικιών υπέγραψε στην Αθήνα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου

Πρόκειται για τριμερή σύμβαση, μεταξύ του ΟΑΕΔ, του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας η οποία περιλαμβάνει το έργο κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης του αγωγού μεταφοράς λυμάτων από τον οικισμό εργατικών κατοικιών “Κέρκυρα V” στον βιολογικό σταθμό Πέλεκας Σιναράδων. 

Ο προϋπολογισμός του έργου κατασκευής της αποχέτευσης ανέρχεται στα 1.900.000 ευρώ ποσό το οποίο προβλέπεται να καλυφθεί από τον ΟΑΕΔ και η υπογραφή της σύμβασης κατέστη εφικτή μετά και την θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί της υπογραφής της 3ης κατά σειρά συμπληρωματικής σύμβασης που περιλαμβάνει την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς λυμάτων, δεξαμενές λυμάτων κ.α. καθώς και επί του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης. 

Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου η οποία μετέβη στην Αθήνα για το σκοπό αυτό, δήλωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την συγκεκριμένη εξέλιξη και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και εμπόδια στην ολοκλήρωση ενός έργου, που όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ζωτικής σημασίας για τους δικαιούχους. 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ