Κέρκυρα: Παρουσία του Ν. Γιατρομανωλάκη ξεκινά το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας

Στην Κέρκυρα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης ο οποίος συναντάται με τοπικούς φορείς, θα παραβρεθεί απόψε σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο και αύριο στη συνέντευξη τύπου που θα ανακοινωθεί το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ της Κέρκυρας.

Κέρκυρα: Παρουσία του Ν. Γιατρομανωλάκη ξεκινά το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ ΚέρκυραςΤο νεοσύστατο Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας ανοίγει τις πύλες του την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 και κάνει αισθητή την παρουσία του με πλήθος εκδηλώσεων, πολλές εκ των οποίων είναι με ελεύθερη είσοδο.
Η κορυφαία «Καμεράτα της Σκάλας του Μιλάνου» υπό τη διεύθυνση του Διονύση Γραμμένου, τo ιστορικό βρετανικό σύνολο a cappella “The King’s Singers”, η διαχρονική «Μήδεια» του Ευριπίδη, η σπουδαία Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε ένα Γκαλά Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, η ιδιαίτερη χορευτική αφήγηση «Οι Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι μέσα από τα μάτια της Μάρθα Γκράχαμ» και μία πρωτότυπη παρουσίαση του Καρυοθραύστη με μουσική, χορό και visual arts στην παράσταση “The nutcracker and I” της Alexandra Dariescu, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα και τις παραστάσεις που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό, σε ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Διονύση Γραμμένου.
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 1η Σεπτεμβρίου στην πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνος με έργα VIVALDI & PIAZZOLA.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος