Κέρκυρα: Παρουσία του Δ. Μάντζου τα εγκαίνια της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, τα εγκαίνια των γραφείων της Ν.Ε. Κέρκυρας στην πλατεία της Μ. Μεθοδίου.

Κέρκυρα: Παρουσία του Δ. Μάντζου τα εγκαίνια της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Μετά τον Αγιασμό των γραφείων, ο πρόεδρος της Ν.Ε. Νίκος Τησαρχόντου αναφέρθηκε στην προσπάθεια αυτοοργάνωσης του Κινήματος στην Κέρκυρα, καλώντας τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ να συσπειρωθούν γύρω από το χώρο, ενόψει εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τον κ. Μάντζιο προσφώνησε ο βουλευτής Κέρκυρας Δημήτρης Μπιάγκης, εξαίροντας την προσφορά του στο χώρο και την προσπάθεια οργάνωσης και εκφοράς συγκεκριμένου πολιτικού λόγου, οριοθετημένου ιδεολογικά σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο.

Κέρκυρα: Παρουσία του Δ. Μάντζου τα εγκαίνια της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΣτην κεντρική ομιλία της βραδιάς, ο κ. Δημήτρης Μάντζος έκανε εκτεταμένη αναφορά στη πορεία του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του, την μεταπολιτευτική προσφορά του στον τόπο, την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της πολιτικής ζωής από τις ύστερες κυβερνήσεις του αλλά και τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκαν να ληφθούν κατά τη διάρκεια της μνημονιακής περιόδου.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των πολιτών στις οικονομικά δύσκολες περιόδους που διάγει η χώρα, υπεράσπισης της δημοκρατίας και των ελευθεριών που αυτή πρεσβεύει, επισημαίνοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο της υπό διαμόρφωση προεκλογικής περιόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος