Κέρκυρα: Παράνομη αμμοληψία στο πρώην Club Med καταγγέλλει η παράταξη Καλούδη

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το πρωί της Τετάρτης, 24 Μαρτίου, από τον Δημοτικό Σύμβουλο Τηλέμαχο Βασιλάκη δημοσιοποίησε η παράταξη “Πρώτα η Κέρκυρα” του Γιώργου Καλούδη, καταγγέλλοντας παράνομη αμμοληψία και διαμόρφωση παραλίας στην έκταση του πρώην Club Med.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ότι ο κ. Βασιλάκης κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το γεγονός ενώ η παράταξη θα καταθέσει μήνυση εναντίων όσων έκαναν τις παρεμβάσεις στην παραλία.

Κέρκυρα: Παράνομη αμμοληψία στο πρώην Club Med καταγγέλλει η παράταξη Καλούδη

Παράλληλα η παράταξη Καλούδη ζητά:

1)Από τη Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να εφαρμόσει σήμερα τα νόμιμα, δηλαδή να στείλει σήμερα υπάλληλο (εάν δεν έχει ας πάει η Προϊσταμένη) να συντάξει έκθεση αυτοψίας επισυνάπτοντας φωτογραφίες και να ζητήσει από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας την αυτόφωρη διαδικασία κατά παντός υπευθύνου, άμεσου και έμμεσου συνεργού και ηθικού αυτουργού.

2)Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας να επιτηρεί το χώρο σήμερα και αύριο 25 Μάρτη 2022 για να συλλάβει όλους τους δράστες.

3)Από το ΙΚΟΣ να γνωστοποιήσει α)τη security και τα στοιχεία του υπευθύνου της και β)τα στοιχεία του κατά νόμο υπεύθυνου εκπρόσωπού της (Πρόεδρου του ΔΣ ή Δ/ντος Συμβούλου της).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος