Κέρκυρα: Παγκόσμια πρώτη απόψε στο Αχίλλειο για το Destinyland – A digital odyssey

Σε παγκόσμια πρώτη θα παρουσιαστεί στο Αχίλλειο απόψε Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 20,30 η παρουσίαση το καλλιτεχνικού project  Destinyland ως αναφορά της 123ης επετείου του θανάτου της αυτοκράτειρας Sisi. Η παγκόσμια πρεμιέρα του πιλότου της σειράς Destinyland, είναι η αρχή μιας σειράς έξι ψηφιακών πολύγλωσσών επεισοδίων.

Κέρκυρα: Παγκόσμια πρώτη απόψε στο Αχίλλειο για το Destinyland – A digital odysseyΤα επεισόδια θα παρουσιάζονται στο διεθνές κοινό στην ιστοσελίδα www.destinyland.eu κοινό ανα τρεις εβδομάδες, κάθε Παρασκευή έως τις 24 Δεκεμβρίου – ημέρα γενεθλίων της αυτοκράτειρας.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη . Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 100 άτομα και θα τηρηθεί σειρά́ προτεραιότητας. Κρατήσεις γίνονται στο office@eteriafilon.com. Για την εκδήλωση παραχώρησαν χθες κοινή συνέντευξη τύπου, ο Διευθυντής του Αχιλλείου Τάσος Διαβάτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού και Αθλητισμού Σπύρος Μωραϊτης, η συντονίστρια στην Κέρκυρα της Επιτροπής 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση Νότα Ψαροπούλου και ο σκηνοθέτης και εκπρόσωπος της εταιρείας φίλων Σαράντος Ζερβουλάκης, καλώντας το κοινό να πλαισιώσει την προσπάθεια, γνωρίζοντας μέσω της εκδήλωσης, την πορεία του Αχιλλείου στο χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος